2012. március 26., hétfő

16. rész

Khmm... 18+ !! Csak saját felelősségre ! :D


Mielőtt még minden ép gondolatát elveszítette volna, Rochelle taszított egyet a vérfarkason, amihez persze a még mindig tomboló dühe is hozzájárult. Hogy gondolja, egyik nő ágyából a másikba ugrál?
Még a mérges lökése sem ért sokat, bármennyire püfölte is Vincent kemény mellkasát, az nem hátrált. Már csak a lába segíthetett. Villámgyorsan felhúzta a térdét, már amennyire ez lehetséges volt a hozzápréselődő izomköteg ellenére.
Vin épp az a célba érés előtti pillanatban változtatott a helyzetén, így csak egy medvepuszi sikeredett. Rochelle remélte, legalább ez fájt neki, de a farkas semmi jelét nem mutatta a kellemetlenségnek. Csak feltekerte az öklére a lány haját, amit valamikor az elmúlt pillanatokban sikerült neki kibontani, szorosan fogta vele a fejét, és elmélyítette a csókot, miközben a bűnös lábat elkapta, és a csípőjéhez húzta. Így a farmer-fedte erekciója a lány öléhez jutott. Mindketten felnyögtek.
Egy utolsó próbálkozásként, kétségbeesett reakcióként, vagy csak mert ettől még dühösebb lett, a lány éles fogai közé vette Vincent alsó ajkát, és olyan erősen ráharapott, ahogy csak tudott. A férfi vére a lány nyelvére jutott, akit a forró, gazdag íz csak még jobban feltüzelt.
Ekkor azonban a vérfarkas elhúzódott egy kicsit, jeges szemei merőn néztek az alakváltóra.
- Te megharaptál.- morogta.
- Gratulálok a felfedezéshez, izomagy. - mondta kissé zihálva, rekedten Rochelle. - Megérdemelted.
- Tudod, mit jelent ez, ugye ?
- Igen, azt hogy nem olyan vagyok mint az ötperces ribancaid akik az első füttyentésedre szétteszik a lábukat.- válaszolta a lány, de nem mozdult, csak a karmait belefúrta a férfi ingén át a mellkasába.. - Vagy, várj, nem is. Inkább első vonyításodra, vagy ugatásodra lenne a megfelelő szó. Nem igaz, Főnökkutya?
Vin felmorgott.
- Nagyon jól tudod, hogy miről beszéltem. És, csak hogy tudd, nem voltam semmilyen nővel sem már egy jó ideje.
Dühös szavai ellenére elkezdett a lányhoz dörgölőzni, aki ebbe beleremegett. Csak akkor vette észre, hogy valamikor a falhoz hátráltatta a vérfarkas.
Valahogyan őszintének hangzott, de...
- Mióta is, úgy tíz perce?
De ezt a férfi már nem méltatta válaszra, vagy nem is hallotta, mert túlságosan lefoglalta, hogy a lány nyakát végigcsókolja , az izzadtságcseppeket a nyelvével követte. Túlságosan kívánta ahhoz, hogy meg tudjon állni.
- A francba is, vérfarkas! - mordult fel Rochelle, mert tudta, hogy nem lesz képes ellenállni neki.
A hajába túrt, felrántotta a fejét, és szenvedélyesen megcsókolta, a következményekkel mit sem törődve. Egy rántással letépte róla a fekete inget – ami egyébként überszexin állt neki, hogy rohadna meg - miközben nyelveik táncoltak.
A férfi ekkor eltépte a száját az övétől. Megint. Időzítés ötös. A nő ekkor látta, hogy az arca már be is gyógyult.
- Várj! Nem akarom, hogy itt... Menjünk fel. - suttogta rekedten, csókok között, miközben mellkasa gyors ütemben emelkedett és süllyedt.
Akárcsak Shelly-é. Bólintott, mert a hangját már nem biztos, hogy megtalálta volna, és el akart húzódni, de Vin hirtelen felkapta a fenekénél fogva.
- Mit csinálsz? Tegyél le! Most! - kiáltotta a nő, miközben megpróbált vergődni, hogy a vérfarkas letegye. Ezzel csak azt érte el, hogy lába közét még intenzívebben dörzsölte annak férfiasságához, miközben az már a lépcsőn haladt felfelé. Bárki megláthatja őket!
- Nem fogok titkolózni, cicuska. Ezt nem fogom elrejteni. Téged nem. Szóval akár folytathatod is az izgató ficánkolásodat. - szűrte ki a fogai között. Túl izgató volt. Ha így haladnak, előbb elmegy, minthogy lekerülne róla a nadrág.
Végre elértek a szobáig. Mire az ágyhoz kerültek, már ismét forró csókban forrt össze a szájuk.
Rochelle már nem tudta elemezni a vérfarkas elejtett mondatát, az ráér később. Most csak arra gondolt, hogy beleőrül, ha nem érezheti magában.
A férfi a hátára fektette, leszakította róla az atlétát, és már a nadrágot rángatta le róla. A cipőket a lány korábban lerúgta, zoknikkal együtt. A sportmelltartója következett, amit egyetlen karommal intézett el Vincent. Közben forró csókösvényt húzott a szájától az állkapcsán át a torkán lefelé. A kulcscsontját finoman megharapta, majd a melleit kezdte el kényeztetni.
A lány ide-oda dobálta a fejét a párnán, nyögdécselt, megmarkolta a haját, helyben tartva a vérfarkas fejét. A férfi szívta , nyalogatta a mellét, megkarcolta a fogával, és hozzádörgölte borostás állkapcsát. Ez nyomot fog hagyni. Eközben kezével a másik halmot masszírozta, hüvelykujjával izgatta, csipkedte a mellbimbót, ami gyémánt-kemény lett.
Shelly felsikított, magán kívül volt a kéjtől. Végighúzta karmait a férfi izmos hátán, míg elérte a farmert. Nagyon jó érzés volt, ahogy a durva anyag nekifeszül érzékeny testének... de ő meztelen bőrt akart.
A testeik közé fúrva a kezeit, megpróbálta levarázsolni Vinről a nadrágot, de a gombnál tovább nem jutott. Benyúlva a kis résen, megmarkolta a kőkemény, vastag, bársonyos hímtagot, mire Vincent elkáromkodta magát.
A francba! Ebben a helyzetben nem tudta kiélvezni rendesen a várfarkas testét, még csak megnézni sem tudta. Alig tudta végigsimítani, de ezzel is igen cifra szavakat hívott elő.
- Vedd ezt le! - morogta, miközben ráharapott a fülcimpájára, és megpróbálta felhúzni a férfit a domborulatairól.
Az rámorgott, de villámgyorsan felállt, és mire a lány egyet pisloghatott volna, már meztelenül nehezedett rá. Felszisszent.
- Gyönyörű vagy. - nézett le rá természetfölötti szemeivel Vin. A kezével hátrasimított egy rakoncátlan sötét hajtincset.
Óó, igen! Határozottan jobb így. Rochelle felemelte a fejét és száját a férfi nyakára szorította, harapdálta, mert a száját nem érte el. Ez is jobb volt, mint hogy elolvadjon a szavai miatt. Az eddigieknél jobban...
A forró, érdes kezek bejárták az egész testét, míg végül elértek a bugyijáig. Ami már nem sokáig fedte. Közben Vin szívogatta újból a nyakát, kezével pedig finoman elkezdte simogatni a lány nedves ölét, majd egyik ujját belesüllyesztette.
Ha most elkezdi...
- Magamban akarlak érezni! - dorombolta a férfi fülébe.
Vin megremegett, de nem engedelmeskedett.
- Még nem. - suttogta , majd felemelte az eddig elfoglalt kezét... és a szájába vette ujjait, lenyalva róluk Rochelle édes mézét. És ez volt a legszexibb, legerotikusabb látvány amit az alakváltó valaha látott. Jeges szemei forrón perzseltek, ami bár az évszázad ellentétének tűnhetett, de igaz volt.
- Olyan... finom . Nem elég...
Tovább kínozta a nőt, míg végül az szinte eláztatta a kezét. Annyira kívánta, hogy az már fájt, vadul vonaglott a keze alatt.
- Vérfarkas... - morogta Shelly figyelmeztetően. Tényleg meg fogja őrjíteni. De azért sem fogja a nevét kimondani.
Ekkor Vin másik ujjával is behatolt . Orrlyukai kitágultak, és felnyögött.
- Forró...és szűk...
Ezt már a lány alig hallotta, mert egy hangos sikítással elért a csúcsra. A gyönyör hullámai olyan elemi erővel törtek rá, mint még soha életében.
Még csillagokat látott, amikor a férfi hirtelen, egy erőteljes lökéssel beléhatolt. Ettől elakadt a a lélegzete. Azt sejtette, tudta, hogy a farkas nem panaszkodhat a méreteire, de ez... ez... Ahogy egészen tövig belenyomult, már-már a fájdalom határáig feszítette belülről. De ó, milyen jóóóó érzés volt. Belevájta karmait a férfi feszes hátsójába.
Azonban Vincent egész testében megfeszült, és nem mozdult, csak zihált. A fejét a nyakába temette, majd felemelte, hogy a lány arcát megfigyelhesse.
- Sajnálom ! Nem akartam ilyen...
- Ha nem kezdesz el most azonnal mozogni, én esküszöm, megkeresem Rio-t. - vicsorogta közbe Rochelle, miközben a lábait szorosan átkulcsolta Vincent csípőjén, és megpróbálta a sarkával is mozgásra bírni.
Tudta, hogy nem fair, amit mondott, tudta, hogy nem tenné meg, de azt is tudta, hogy a birtokló farkas erre ugrani fog.
Így is lett. Vin torka mélyéről hangos, mély morgás tört fel, és a következő lökése olyan mélyre hatolt, hogy a lány minden porcikájában érezte. Folyamatosan mozgott, ki és be , ki és be. Ahogy egyre növelte a tempót, a lány érezte egy újabb orgazmus közeledtét. A férfi súlya ellenére lökésről lökésre megpróbálta ütemesen emelgetni a csípőjét, közben Vincent vadul a szájára szorította az övét, szívogatta, harapdálta az ajkait.
Aztán megint elindult a lefelé úton, lüktető pulzusát nyalogatta... majd... megharapta. A nyak és váll közötti hajlatban az érzékeny bőrébe vájta fogait, olyan erősen, hogy az napokig meg fog látszani.
Rochelle tudata mélyéről próbáltak felszínre törni olyan gondolatok, hogy épp most jelölték meg, és hogy emiatt bosszúsnak kellene lennie... de a szúró fájdalom csak intenzívebbé tette a kéjét, és egy éles sikoltással ismét elérte az eksztázis pillanatát, még erősebben, még több darabra hullva.
Ezúttal a vérfarkas is követte, mélyen belelövellte forró magját , hangosan felordított.
Hosszú percek teltek el, még számos orgazmus után, még végül kifulladva rárogyott a lányra. Arcát belefúrta a hajába, de nem húzódott ki belőle.
- Nem fogsz megkeresni senkit! Az enyém vagy. - lehelte rekedten a fülébe, tovább simogatva a testét. Az, hogy ezek után egy másik férfi karjaiban legyen...
- Ezt majd még megbeszéljük, vérfarkas. És... egyébként is, épp most szegtünk meg egy fontos szabályt, nem? - lihegte Rochelle. Igazából, csak kerülte a témát, mert még nem készült fel arra, hogy erről beszéljenek. Egyrészt, nem akart bele gondolni abba, mi történne fordított esetben, ha Vin lenne egy másikkal... már akkor is moroghatnékja volt, ha ilyesmi jutott az eszébe ...másrészt, még mindig nem volt teljesen eszméleténél, és úgy érezte, menten elalszik. Mindeközben lustán simogatta a férfi hátát.
Vincent legördült róla – a lassú kihúzódás egy újabb kéjhullámot indított, pedig Shelly azt gondolta, már teljesen kiégett, és nem képes elviselni többet - , a hátára fordult, és szorosan magához vonta az alakváltót.
- Eltöröljük. Akkor is... vagy... Amúgy is én... és megölöm...
Rochelle már csak félálmában hallotta ezeket, keveredve a vérfarkas lassan csillapodó, erős szívverésével a füle alatt. Hamar elaludt, ráfonva a karját és lábát. Végül is, a macskáknak sok alvásra van szükségük...
Az utolsó gondolata az volt, hogy még fürödni sem volt ideje. Vagy ereje.

2 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ!
    Édesem, ez-ez!
    Nagyon jó vagy!
    Imádtam, jajjj... Nagyon szépen megírtad, nagy gratula hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. Szió!
    Bocsiiii, hogy csak most írok, nem vagyok hozzászokva a "rendes" komikhoz, azaz a nem chat-esekhez :$
    Köszönöööm :$
    Hát, nagyon igyekeztem :P

    VálaszTörlés